Webtárhely, domain, tárhely

Webtárhely, domain, tárhely. Hol, mit, mennyiért? Lassan elindul a honlapom, de ötletem sincs merre induljak. Azt hiszem ezt nem fogom olcsón megúszni, körbe kell járnom a témát. Nekem nem elég egy félmegoldás, a legjobbat akarom.

Friss topikok

Kell egy honlap!

2010.01.18. 10:42 LordAzazel

Igen bizony, előbb-utóbb mindenkinek kell egy honlap. Na de merre induljunk el, mivel kezdjük? Legyen saját domain alatt? Ha domain kell, webtárhely is kell. Ha nem kell domain, jó az ingyenes tárhely is. Csak persze akkor ott az állandó para, hogy mi van akkor ha megszűnik az ingyenes webtárhelyet adó cég? Mi lesz a honlapunkkal? És mi lesz a jól bejáratott domain-nel? Akkor persze fájhat a fejünk, mert domain-t regisztrálni egyszerű, de a régi látogatókat, visszaszerezni nem lesz könnyű. Főleg ha az egyetlen kapcsolatunk csak a honlapon keresztül volt.

Nehéz kérdés, át kell rágnunk... Ha pénzt is akarunk keresni az oldallal, jobb lesz ha inkább pénzért veszünk domain-t, webtárhelyet. Mert, ha gond van még mindig ott a telefon és a vonal végén egy -remélhetőleg- segítőkész ügyfélszolgálatos. Aki a mi pénzünkből él, tehát érdeke, hogy megoldja problémáinkat. Azt hiszem maradunk a fizetős megoldásnál. A honlap elindítása túl sok munka, túl sok pénz, hogy egy ilyen apróságon csússzunk el. Úgy is a teljes költséghez képes minimális összeg egy tárhely bérlése vagy egy domain fenntartása. Igen ez lesz, keresnem kell egy jó céget....

Szólj hozzá!

Címkék: domain honlap új tárhely webtárhely

A bejegyzés trackback címe:

https://domain-webtarhely.blog.hu/api/trackback/id/tr411681462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása